Agroturisme

Qui som

Agroturisme.cat és un portal web impulsat per Unió de Pagesos que permet apropar-te a les cases de turisme rural de Catalunya perquè puguis gaudir d’una experiència en un entorn rural i emminentment agrari. Hi trobaràs un ventall ampli d’opcions, diverses experiències a diferents punts de la geografia catalana  que et permetran escollir el que millor s’adapti a la teva necessitat.

La particularitat i el valor afegit que t’oferim des d’Agroturisme.cat és la possibilitat d’allotjar-te en cases de turisme rural vinculades a una explotació agrícola o ramadera, una experiència autèntica que et permetrà viure i entendre en primera persona les tasques vinculades al camp: des de la cura dels animals, la producció d’aliments o l’elaboració d’artesania alimentària.

A banda de les activitats relacionades amb el sector agrari, des d’Agroturisme.cat també t’oferim informació i propostes sobre activitats de lleure i relacionades amb l’entorn, amb l’objectiu que l’estada a l’allotjament escollit resulti el màxim d’enriquidora.