Les nostres finques són de caràcter familiar, on sempre ens hi hem dedicat al cultiu dels cítrics. Estan situades entre la serralada del Montsià i la badia dels Alfacs, on es crea un microclima molt apropiat per al cultiu. Cultivem seguint els principis de la producció integrada que s'orienta cap a l'obtenció d'un producte d'alta qualitat, minimitzant l'ús d'elements químics per tal optimitzar els sistemes de producció. Tot plegat per garantir la salut del productor, la del consumidor i, al mateix temps, vetllant per al medi ambient.
Les finques de l'explotació són centenàries. Plantacions amb marcs tradicionals de terrasses i marges de pedra seca. El tipus de formació de l'arbre és en vas a les zones de muntanya i les finques són amb reg de suport. Faig producció integrada i lluita biològica. Les finques estan inscrites a diversos òrgans de qualitat com és el cas de l'oli que estic a la DOP Siurana. Les produccions de fruita seca, olives i fruita dolça estan inscrites al Consell Regulador de la Producció Integrada.
Empresa dedicada a la producció d'oli d'oliva verge extra de la varietat Arbequina. Produïm mitjançant l'extracció en fred de les olives de la pròpia collita. L'oli s'extreu de les olives collides a la finca familiar Mas Beturià. Actualment també conreem vinyes de la varietat cabernet Sauvignon i Garnatxa Negra.
Ca la Simona és una petita empresa familiar del Pinal de Brai, a la Terra Alta, on elaborem diferents productes ecològics com oli d'oliva, cireres, prunes, ametlles i vi.